TRG Bouw
 

Samenwerking & Werkwijze

Samenwerking

Het bouwen van een woonhuis is een van de grootste en meest persoonlijke projecten in iemands leven, Wij maken tijd voor u als opdrachtgever zodat u altijd goed op de hoogte bent hoe het project verloopt.

Tijd, kosten, budgettering, toekomstig woongenot en gemoedsrust tijdens de bouwperiode, hier houden wij altijd rekening mee.

 Het project is pas af als u tevreden bent.  

 

 

Werkwijze

Om alle betrokken partijen goed te informeren maakt TRG Bouw duidelijke afspraken. Een bouwproject is complex en kent veel details die bouwtijd, kosten en kwaliteit beïnvloeden.

TRG Bouw biedt duidelijkheid door:

-         Verkennende gesprekken betreft het project, zodat wij een duidelijke offerte kunnen opstellen die voldoet aan uw wensen en past bij het budget.

-         De schriftelijke offerte heeft duidelijk aangegeven voorwaarden en condities.

-         Bij het aanvaarden van de opdracht stellen wij een bouwcontract op contract met gedetailleerde leveringsvoorwaarden en mijlpunten (voor onder andere tussentijdse controles).

-         Een transparante werkwijze tijdens de bouw door registratie van werkuren, materiaal kosten en planning.

-         Oplevering, bij het opleveren is het van belang dat wij ons aan alle afgesproken punten voldoen (de opleverpunten). Dit doen wij schriftelijk bij oplevering van het werk.

Specifieke afspraken zijn natuurlijk in overleg te maken.

Lees meer over onze kwaliteit & garantie door hier te klikken.