TRG Bouw
 


Kwaliteit

Samenwerking

Het bouwen van een woonhuis is een van de grootste en meest persoonlijke projecten in iemands leven, Wij maken tijd voor u als opdrachtgever zodat u altijd goed op de hoogte bent hoe het project verloopt.

Tijd, kosten, budgettering, toekomstig woongenot en gemoedsrust tijdens de bouwperiode, hier houden wij altijd rekening mee.

 Het project is pas af als u tevreden bent. 


Kwaliteit en Garantie

Bij een bouwproject heeft u verschillende opties om te verzekeren en garanties te stellen zodat u kwaliteit ontvangt. Tijdens het verkenningsproces informeren wij de opties voor garanties en verzekeringen die ook opgenomen worden in de offerte en de schriftelijke overeenkomst van de opdracht.

Naast de garantie is kwaliteit uiterst belangrijk voor ons en daarom hebben wij een duidelijk opgezette werkwijze zodat de samenwerking goed verloopt en wij altijd een goed overzicht hebben, zodat wij op alle afleverpunten conform opleveren.

Werkwijze

Om alle betrokken partijen goed te informeren maakt TRG Bouw duidelijke afspraken. Een bouwproject is complex en kent veel details die bouwtijd, kosten en kwaliteit beïnvloeden.

TRG Bouw biedt duidelijkheid door:

-         Verkennende gesprekken betreft het project, zodat wij een duidelijke offerte kunnen opstellen die voldoet aan uw wensen en past bij het budget.

-         De schriftelijke offerte heeft duidelijk aangegeven voorwaarden en condities.

-         Bij het aanvaarden van de opdracht stellen wij een bouwcontract op contract met gedetailleerde leveringsvoorwaarden en mijlpunten (voor onder andere tussentijdse controles).

-         Een transparante werkwijze tijdens de bouw door registratie van werkuren, materiaal kosten en planning.

-         Oplevering, bij het opleveren is het van belang dat wij ons aan alle afgesproken punten voldoen (de opleverpunten). Dit doen wij schriftelijk bij oplevering van het werk.

Specifieke afspraken zijn natuurlijk in overleg te maken.