TRG Bouw
 

Welkom bij TRG Bouw - Bouwen doe je niet alleen met je handen maar ook met je hart

TRG Bouw is specialist in de bouw met een passie voor houtbouw en Eco-bouw

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van nieuwe woningen, verbouwen en renoveren.

Meer over onze diensten: Nieuwbouw, Verbouw, Renovatie en specialisme Eco- en Houtbouw vindt u onder de knop diensten of door hier te klikken.

U kunt altijd contact met ons opnemen voor een offerte of een vraag via de site, door hier te klikken of direct via telefoon of E-mail

 

 

Nieuws

Winterupdate 2022-2023: De Kleine Bron in Elst

In de zomer van 2022 is TRGBouw begonnen aan een heel speciaal project: De Kleine Bron, een stichting die zich richt op kinderen die een ernstige lichamelijke beperking of een ernstige ziekte hebben. Inmiddels zijn we al een eind op weg! #Houtbouw #Ecobouw
Zomer update: Project de Aardetempel in Almere en officieel leerbedrijf geworden. 06-06-2021

Update 1:

De eerste maanden van het jaar zijn alweer voorbij en ons huidig project krijgt al aardig vorm! Bekijk onze drone beelden of zie de foto's van het project door hier te klikken.

Update 2:

TRG Bouw ontwikkeld zelf ook verder en is nu officieel leerbedrijf geworden, zodat onze kennis ook wordt doorgegeven aan de volgende generatie timmerman of vrouw natuurlijk.


Renkum opgeleverd. 12-02-2021

Na 7 maanden hard werk is het eindelijk zover, de woning is opgeleverd opgeleverd aan een tevreden klant. Bekijk de foto's hier.

Renkum